Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Sågverk i Tollarp

Sågverk i Tollarp

Det finns totalt 4 sågverk eller brädgårdar i Tollarp där flera av dessa sågverk säljer många typer av sågat, hyvlar och spontat virke. Det kan vara svårt att hitta något riktigt bra sågverk i Tollarp som säljer till privatpersoner och dessutom kan priserna på virke variera. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en virkesförsäljare eller träförädlare i närheten där du kan köpa sågat timmer eller virke. Man kan också jämföra olika sågverk eller brädgårdars omdöme på nätet.

Då det finns flera sågverk i och i närheten av Tollarp som erbjuder sig att såga timmer eller trähandlare som säljer virke är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris på sågade trävaror och typ av tjänster de håller på med. Om du kontaktar en sågverk är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill för dimensioner och typ av virke från sågen. En hel del information om sågat och hyvlat virke kan du får på sågverkens hemsidor men även genom att ringa till olika brädgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med ett bra brädgård eller sågverk i Tollarp genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla sågverk och brädgårdar i Tollarp

Sätaröds Träförädling AB

Tollarpsvägen 518

Jönssons Såg o. Byggvaror, Kjell

Marieholmsvägen 22

Skättilljunga Sågverk AB

Skättilljungavägen 106


Fler sågverk med virke i Tollarp

Rickarums Skogstjänst AB

Rickarums Kvarnväg 7