Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Skättilljunga Sågverk AB

Skättilljunga Sågverk AB | Sågverk i Tollarp

I Tollarp finns det 4 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Skättilljunga Sågverk AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Skåne eller med andra virkesförädlare i Tollarp.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Skättilljunga Sågverk AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tollarp liknande Skättilljunga Sågverk AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Skättilljunga Sågverk AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Skättilljunga Sågverk AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Skättilljunga Sågverk AB

Skättilljungavägen 106

298 92 Tollarp

044-31 00 36