Sågverk - Allt spånigt kring SågverkHitta sågverket i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 12 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Blekinge där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Jämjö

Kyrkhult

Lyckeby

Hitta sågverket i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 6 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 5 olika orter. De orter i Bohuslän där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Ucklum

Henån

Hitta sågverket i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 53 sågverk eller brädgårdar på 31 olika orter. De orter i Dalarna där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Mora

Enviken

InsjönBra sågverk i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 9 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Ed

Bengtsfors

Mellerud

Hitta sågverket i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 4 olika orter. De orter i Gotland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Visby

Bra sågverk i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 8 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 6 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Torsåker

Gävle

Åshammar

Bra sågverk i Halland

Totalt i Halland finns det 24 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De platser i Halland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Ullared

Älvsered

Hyltebruk

Hitta sågverket i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Hälsingland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Gnarp

Bollnäs

Hassela

Bra sågverk i Herjeådalen

Totalt i Herjeådalen finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hede

Sveg

Hitta sågverket i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 26 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 16 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Offerdal

Svenstavik

Hammarstrand

Hitta sågverket i Lappland

Totalt i Lappland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Lappland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Barsele

Gällivare

Lycksele

Bra sågverk i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Medelpad där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Sundsvall

Matfors

Fagervik

Östavall

Överturingen

Bra sågverk i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 36 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De orter i Norrbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Luleå

Boden

Piteå

Älvsbyn

Kalix

Råneå

Hitta sågverket i Närke

I Närke finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De orter i Närke där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kumla

Nora

Frövi

Grythyttan

Finnerödja

Fjugesta

Hitta sågverket i Skåne

Totalt i Skåne finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 23 olika orter. De orter i Skåne där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Glimåkra

Munka-Ljungby

Hörby

Hitta sågverket i Småland

Totalt i Småland finns det 127 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 78 olika orter. De orter i Småland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Nybro

Skillingaryd

Tenhult

Bra sågverk i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 18 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Södermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Katrineholm

Mariefred

Sköldinge

Hitta sågverket i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 14 sågverk eller brädgårdar på 12 olika orter. De orter i Stockholms län där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Handen

Hägersten

Nykvarn

Hitta sågverket i Uppland

Totalt i Uppland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Uppland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Edsbro

Skutskär

Tierp

Bra sågverk i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Deje

Glava

Karlstad

Sysslebäck

Säffle

Hammarö

Bra sågverk i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 27 olika orter. De orter i Västerbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Sävar

Umeå

Vännäs

Hitta sågverket i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 66 sågverk eller brädgårdar på 48 olika orter. De orter i Västergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Lidköping

Skene

Skövde

Hitta sågverket i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 7 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Köping

Norberg

Kungsör

Fagersta

Möklinta

Heby

Hitta sågverket i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De orter i Ångermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Ullånger

Gideå

Håknäs

Bra sågverk i Öland

I Öland finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Färjestaden

Löttorp

Bra sågverk i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 11 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 9 olika orter. De orter i Östergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Mjölby

Motala

Linköping

Norrköping

Rejmyre

Sankt Anna