Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Hitta sågverket i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 12 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Bra sågverk i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 6 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 5 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Hitta sågverket i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 53 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 31 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Bra sågverk i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 9 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De orter i Dalsland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Bra sågverk i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 4 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Bra sågverk i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 8 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 6 olika orter. De orter i Gästrikland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Bra sågverk i Halland

Totalt i Halland finns det 24 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De orter i Halland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Hitta sågverket i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 16 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Bra sågverk i Herjeådalen

I Herjeådalen finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De orter i Härjedalen där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hede

Sveg

Hitta sågverket i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 26 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 16 olika orter. De orter i Jämtland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Hitta sågverket i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Hitta sågverket i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Medelpad där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Sundsvall

Matfors

Fagervik

Bra sågverk i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 36 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Luleå

Boden

Piteå

Bra sågverk i Närke

I Närke finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De platser i Närke som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Kumla

Nora

Frövi

Hitta sågverket i Skåne

Totalt i Skåne finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 23 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Bra sågverk i Småland

Totalt i Småland finns det 127 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 78 olika orter. De platser i Småland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Vimmerby

Älmhult

HuskvarnaBra sågverk i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 18 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Södermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Hitta sågverket i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 14 sågverk eller brädgårdar på 12 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Hitta sågverket i Uppland

Totalt i Uppland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Uppland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Bra sågverk i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De orter i Värmland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Deje

Glava

Karlstad

Bra sågverk i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 27 olika orter. De orter i Västerbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Hitta sågverket i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 66 sågverk eller brädgårdar på 48 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Hitta sågverket i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 7 olika orter. De orter i Västmanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Köping

Norberg

Kungsör

Hitta sågverket i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Hitta sågverket i Öland

Totalt i Öland finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Färjestaden

Löttorp

Bra sågverk i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 11 sågverk eller brädgårdar på 9 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Mjölby

Motala

Linköping