Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Hitta sågverket i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 12 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Blekinge där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Jämjö

Bra sågverk i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Bohuslän där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Ucklum

Hitta sågverket i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 53 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 31 olika orter. De orter i Dalarna där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Mora

Hitta sågverket i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 9 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De orter i Dalsland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Ed

Bra sågverk i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 4 sågverk eller brädgårdar på 4 olika orter. De orter i Gotland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Visby

Bra sågverk i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 8 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 6 olika orter. De orter i Gästrikland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Torsåker

Hitta sågverket i Halland

I Halland finns det sammanlagt 24 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De orter i Halland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Ullared

Hitta sågverket i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 16 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De orter i Hälsingland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Gnarp

Bra sågverk i Härjedalen

I Härjedalen finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hede

SvegBra sågverk i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 26 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 16 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Offerdal

Hitta sågverket i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Lappland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Barsele

Hitta sågverket i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Sundsvall

Matfors

Fagervik

Östavall

Bra sågverk i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 36 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De orter i Norrbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Luleå

Boden

Piteå

Älvsbyn

Bra sågverk i Närke

Totalt i Närke finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De orter i Närke där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kumla

Nora

Frövi

Grythyttan

Hitta sågverket i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 23 olika orter. De orter i Skåne där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Glimåkra

Bra sågverk i Småland

I Småland finns det sammanlagt 127 sågverk eller brädgårdar på 78 olika orter. De orter i Småland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Nybro

Bra sågverk i Sörmland

I Sörmland finns det sammanlagt 18 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Katrineholm

Hitta sågverket i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 14 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 12 olika orter. De orter i Stockholms län där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Handen

Hitta sågverket i Uppland

Totalt i Uppland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Edsbro

Bra sågverk i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Deje

Glava

Karlstad

Sysslebäck

Bra sågverk i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 27 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Sävar

Hitta sågverket i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 66 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 48 olika orter. De orter i Västergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Lidköping

Hitta sågverket i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 7 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Köping

Norberg

Kungsör

Fagersta

Hitta sågverket i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De orter i Ångermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Ullånger

Hitta sågverket i Öland

Totalt i Öland finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De orter i Öland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Färjestaden

Löttorp

Bra sågverk i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 11 sågverk eller brädgårdar på 9 olika orter. De orter i Östergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Mjölby

Motala

Linköping

Norrköping