Sågverk - Allt spånigt kring SågverkBra sågverk i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 12 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Jämjö

Hitta sågverket i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Bohuslän där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Ucklum

Bra sågverk i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 53 sågverk eller brädgårdar på 31 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Mora

Hitta sågverket i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 9 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Ed

Hitta sågverket i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 4 sågverk eller brädgårdar på 4 olika orter. De orter i Gotland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Visby

Hitta sågverket i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 8 sågverk eller brädgårdar på 6 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Torsåker

Hitta sågverket i Halland

I Halland finns det sammanlagt 24 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De platser i Halland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Ullared

Bra sågverk i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Gnarp

Hitta sågverket i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hede

Sveg

Bra sågverk i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 26 sågverk eller brädgårdar på 16 olika orter. De orter i Jämtland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Offerdal

Bra sågverk i Lappland

Totalt i Lappland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Barsele

Hitta sågverket i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 6 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 5 olika orter. De orter i Medelpad där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Sundsvall

Matfors

Fagervik

Östavall

Hitta sågverket i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 36 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De orter i Norrbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Luleå

Boden

Piteå

ÄlvsbynBra sågverk i Närke

Totalt i Närke finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De platser i Närke som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Kumla

Nora

Frövi

Grythyttan

Bra sågverk i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 23 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Glimåkra

Bra sågverk i Småland

I Småland finns det sammanlagt 127 sågverk eller brädgårdar på 78 olika orter. De platser i Småland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Nybro

Hitta sågverket i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 18 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Södermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Katrineholm

Bra sågverk i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 14 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 12 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Handen

Hitta sågverket i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Uppland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Edsbro

Hitta sågverket i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Deje

Glava

Karlstad

Sysslebäck

Hitta sågverket i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 27 olika orter. De orter i Västerbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Sävar

Bra sågverk i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 66 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 48 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Lidköping

Bra sågverk i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 7 olika orter. De orter i Västmanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Köping

Norberg

Kungsör

Fagersta

Bra sågverk i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Ullånger

Hitta sågverket i Öland

I Öland finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Färjestaden

Löttorp

Hitta sågverket i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 11 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 9 olika orter. De orter i Östergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Mjölby

Motala

Linköping

Norrköping