Sågverk - Allt spånigt kring SågverkBra sågverk i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 12 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Blekinge där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Jämjö

Hitta sågverket i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Ucklum

Bra sågverk i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 53 sågverk eller brädgårdar på 31 olika orter. De orter i Dalarna där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Mora

Hitta sågverket i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 9 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De orter i Dalsland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Ed

Hitta sågverket i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 4 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Visby

Hitta sågverket i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 8 sågverk eller brädgårdar på 6 olika orter. De orter i Gästrikland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Torsåker

Hitta sågverket i Halland

Totalt i Halland finns det 24 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De orter i Halland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Ullared

Bra sågverk i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Hälsingland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Gnarp

Hitta sågverket i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De orter i Härjedalen där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hede

Sveg

Hitta sågverket i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 26 sågverk eller brädgårdar på 16 olika orter. De orter i Jämtland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Offerdal

Bra sågverk i Lappland

Totalt i Lappland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Lappland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Barsele

Bra sågverk i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 6 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 5 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Sundsvall

Matfors

Fagervik

Östavall

Hitta sågverket i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 36 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Luleå

Boden

Piteå

Älvsbyn

Hitta sågverket i Närke

Totalt i Närke finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De platser i Närke som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Kumla

Nora

Frövi

Grythyttan

Bra sågverk i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 23 olika orter. De orter i Skåne där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Glimåkra

Hitta sågverket i Småland

Totalt i Småland finns det 127 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 78 olika orter. De platser i Småland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Nybro

Hitta sågverket i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 18 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Södermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Katrineholm

Bra sågverk i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 14 sågverk eller brädgårdar på 12 olika orter. De orter i Stockholms län där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Handen

Bra sågverk i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Edsbro

Hitta sågverket i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De orter i Värmland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Deje

Glava

Karlstad

Sysslebäck

Hitta sågverket i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 27 olika orter. De orter i Västerbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

SävarBra sågverk i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 66 sågverk eller brädgårdar på 48 olika orter. De orter i Västergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Lidköping

Bra sågverk i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 7 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Köping

Norberg

Kungsör

Fagersta

Bra sågverk i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De orter i Ångermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Ullånger

Bra sågverk i Öland

I Öland finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De orter i Öland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Färjestaden

Löttorp

Hitta sågverket i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 11 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 9 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Mjölby

Motala

Linköping

Norrköping