Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Bra sågverk i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 12 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Hitta sågverket i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 6 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 5 olika orter. De orter i Bohuslän där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Hitta sågverket i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 53 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 31 olika orter. De orter i Dalarna där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Bra sågverk i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 9 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Bra sågverk i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 4 olika orter. De orter i Gotland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Bra sågverk i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 8 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 6 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Bra sågverk i Halland

Totalt i Halland finns det 24 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De platser i Halland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Hitta sågverket i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 16 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De orter i Hälsingland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Bra sågverk i Herjeådalen

I Herjeådalen finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hede

Sveg

Bra sågverk i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 26 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 16 olika orter. De orter i Jämtland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Hitta sågverket i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Lappland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Bra sågverk i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Medelpad där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Sundsvall

Matfors

FagervikBra sågverk i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 36 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De orter i Norrbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Luleå

Boden

Piteå

Hitta sågverket i Närke

I Närke finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De orter i Närke där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kumla

Nora

Frövi

Bra sågverk i Skåne

Totalt i Skåne finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 23 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Hitta sågverket i Småland

Totalt i Småland finns det 127 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 78 olika orter. De orter i Småland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Bra sågverk i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 18 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De orter i Södermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Bra sågverk i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 14 sågverk eller brädgårdar på 12 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Hitta sågverket i Uppland

Totalt i Uppland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Uppland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Bra sågverk i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Deje

Glava

Karlstad

Bra sågverk i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 27 olika orter. De orter i Västerbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Hitta sågverket i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 66 sågverk eller brädgårdar på 48 olika orter. De orter i Västergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Hitta sågverket i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 7 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Köping

Norberg

Kungsör

Bra sågverk i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Bra sågverk i Öland

Totalt i Öland finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Färjestaden

Löttorp

Hitta sågverket i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 11 sågverk eller brädgårdar på 9 olika orter. De orter i Östergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Mjölby

Motala

Linköping