Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Rickarums Skogstjänst AB

Rickarums Skogstjänst AB | Sågverk i Tollarp

I Tollarp finns det 4 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Rickarums Skogstjänst AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Skåne eller med andra virkesförädlare i Tollarp.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Rickarums Skogstjänst AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tollarp liknande Rickarums Skogstjänst AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Rickarums Skogstjänst AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Rickarums Skogstjänst AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Rickarums Skogstjänst AB

Rickarums Kvarnväg 7

298 92 Tollarp

044-32 51 21