Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Sågverk i Luleå

Sågverk i Luleå

Det finns totalt 8 sågverk eller brädgårdar i Luleå där flera av dessa sågverk säljer många typer av sågat, hyvlar och spontat virke. Det kan vara svårt att hitta något riktigt bra sågverk i Luleå som säljer till privatpersoner och dessutom kan priserna på virke variera. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en virkesförsäljare eller träförädlare i närheten där du kan köpa sågat timmer eller virke. Man kan också jämföra olika sågverk eller brädgårdars omdöme på nätet.

Då det finns flera sågverk i och i närheten av Luleå som erbjuder sig att såga timmer eller trähandlare som säljer virke är det bra att kontakta några av dem i Norrbotten eller kolla på internet gällande pris på sågade trävaror och typ av tjänster de håller på med. Om du kontaktar en sågverk är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill för dimensioner och typ av virke från sågen. En hel del information om sågat och hyvlat virke kan du får på sågverkens hemsidor men även genom att ringa till olika brädgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med ett bra brädgård eller sågverk i Luleå genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla sågverk och brädgårdar i Luleå

Nilssons Såg & Hyvleri, Hans

Ostibyvägen 4

Englunds Såg & Hyvleri

Klubbvägen 155

Alviks Trä

Klemisvägen 11


Fler sågverk med virke i Luleå

Ängesbysågen AB

Mossmyrvägen 70

Engströms Såg o. Hyvleri

Metsundsvägen 143

Bioenergi i Luleå AB

Uddebovägen 5


Ännu flera sågverk för timmer i Luleå

BAC Såg & Hyvleri AB

Brändövägen 177

Nordbergs Trä

Hollsvattnet 240