Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Nilssons Såg & Hyvleri, Hans

Nilssons Såg & Hyvleri, Hans | Sågverk i Luleå

I Luleå finns det 8 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Nilssons Såg & Hyvleri, Hans är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Norrbotten eller med andra virkesförädlare i Luleå.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Nilssons Såg & Hyvleri, Hans eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Luleå liknande Nilssons Såg & Hyvleri, Hans kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Nilssons Såg & Hyvleri, Hans först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Nilssons Såg & Hyvleri, Hans om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Nilssons Såg & Hyvleri, Hans

Ostibyvägen 4

975 92 Luleå

0920-311 59