ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Munktorps Träförädling AB - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Munktorps Träförädling AB

Munktorps Träförädling AB | Sågverk i Köping

I Köping finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Munktorps Träförädling AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västmanland eller med andra virkesförädlare i Köping.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Munktorps Träförädling AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Köping liknande Munktorps Träförädling AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Munktorps Träförädling AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Munktorps Träförädling AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Munktorps Träförädling AB

Bålstavägen 4

731 70 Köping

0221-401 75