Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst

Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst | Sågverk i Köping

I Köping finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västmanland eller med andra virkesförädlare i Köping.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Köping liknande Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst

Köpings Ullvi

731 98 Köping

0221-433 20