Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Lantmännen Agroenergi AB

Lantmännen Agroenergi AB | Sågverk i Ulricehamn

I Ulricehamn finns det 5 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Lantmännen Agroenergi AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västergötland eller med andra virkesförädlare i Ulricehamn.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Lantmännen Agroenergi AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Ulricehamn liknande Lantmännen Agroenergi AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Lantmännen Agroenergi AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Lantmännen Agroenergi AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Lantmännen Agroenergi AB

Industrivägen 4

523 90 Ulricehamn

010-556 01 30