ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Richardsson Jord & Skog AB - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Richardsson Jord & Skog AB

Richardsson Jord & Skog AB | Sågverk i Lidköping

I Lidköping finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Richardsson Jord & Skog AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västergötland eller med andra virkesförädlare i Lidköping.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Richardsson Jord & Skog AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Lidköping liknande Richardsson Jord & Skog AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Richardsson Jord & Skog AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Richardsson Jord & Skog AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Richardsson Jord & Skog AB

Råda Björksäter

531 96 Lidköping

0510-140 50