Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Örslösa Trä och Hyvleri AB

Örslösa Trä och Hyvleri AB | Sågverk i Lidköping

I Lidköping finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Örslösa Trä och Hyvleri AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västergötland eller med andra virkesförädlare i Lidköping.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Örslösa Trä och Hyvleri AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Lidköping liknande Örslösa Trä och Hyvleri AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Örslösa Trä och Hyvleri AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Örslösa Trä och Hyvleri AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Örslösa Trä och Hyvleri AB

Örslösa Talltäppan 0

531 97 Lidköping

0510-120 18