Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Norra Timber Sävar sågverk

Norra Timber Sävar sågverk | Sågverk i Sävar

I Sävar finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Norra Timber Sävar sågverk är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västerbotten eller med andra virkesförädlare i Sävar.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Norra Timber Sävar sågverk eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Sävar liknande Norra Timber Sävar sågverk kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Norra Timber Sävar sågverk först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Norra Timber Sävar sågverk om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Norra Timber Sävar sågverk

Förrådsvägen 12

918 31 Sävar

090-71 74 50