Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Norra Timber Kåge sågverk

Norra Timber Kåge sågverk | Sågverk i Kåge

I Kåge finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Norra Timber Kåge sågverk är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västerbotten eller med andra virkesförädlare i Kåge.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Norra Timber Kåge sågverk eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Kåge liknande Norra Timber Kåge sågverk kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Norra Timber Kåge sågverk först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Norra Timber Kåge sågverk om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Norra Timber Kåge sågverk

Hamnen 1

934 31 Kåge

0910-73 83 00