Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Joungs Såg & Byggvaror AB

Joungs Såg & Byggvaror AB | Sågverk i Östhammar

I Östhammar finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Joungs Såg & Byggvaror AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Uppland eller med andra virkesförädlare i Östhammar.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Joungs Såg & Byggvaror AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Östhammar liknande Joungs Såg & Byggvaror AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Joungs Såg & Byggvaror AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Joungs Såg & Byggvaror AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Joungs Såg & Byggvaror AB

Lund 113

742 94 Östhammar

0173-510 78