ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB

Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB | Sågverk i Björklinge

Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB är det enda sågverk eller brädgården i Björklinge. Både pris och sortiment på virket kan vara olika mellan från sågverk till virkesförädlare och därför kan det vara bra att kolla med andra brädgårdar från orter i Uppland som är i närheten av Björklinge.

Tänk på att priserna hos ett sågverk på en mindre ort liknande Björklinge oftast är lite lägre och därför är det en fördel att undersöka sågverken från en liten ort. Då det inte finns många sågverk förutom Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB i Björklinge kan det vara lönt att höra med någon mer firma som säljer byggmaterial eller hyvlat virke från en annan ort, men hör alltid efter med Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB först eftersom de har säkert virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Bröderna Åstrands Såg & Snickeri AB

Industrivägen 1

743 61 Björklinge

018-37 00 31