Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Upplands Tuna Såg & Hyvleri

Upplands Tuna Såg & Hyvleri | Sågverk i Alunda

I Alunda finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Upplands Tuna Såg & Hyvleri är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Uppland eller med andra virkesförädlare i Alunda.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Upplands Tuna Såg & Hyvleri eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Alunda liknande Upplands Tuna Såg & Hyvleri kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Upplands Tuna Såg & Hyvleri först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Upplands Tuna Såg & Hyvleri om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Upplands Tuna Såg & Hyvleri

Tuna

747 93 Alunda

0174-121 65