ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Arnes Såg o. Trävaror AB - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Arnes Såg o. Trävaror AB

Arnes Såg o. Trävaror AB | Sågverk i Torshälla

I Torshälla finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Arnes Såg o. Trävaror AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Södermanland eller med andra virkesförädlare i Torshälla.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Arnes Såg o. Trävaror AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Torshälla liknande Arnes Såg o. Trävaror AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Arnes Såg o. Trävaror AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Arnes Såg o. Trävaror AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Arnes Såg o. Trävaror AB

Såggatan 8

644 30 Torshälla

016-35 59 90