Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Sågverk i Vimmerby

Sågverk i Vimmerby

Det finns totalt 6 sågverk eller brädgårdar i Vimmerby där flera av dessa sågverk säljer många typer av sågat, hyvlar och spontat virke. Det kan vara svårt att hitta något riktigt bra sågverk i Vimmerby som säljer till privatpersoner och dessutom kan priserna på virke variera. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en virkesförsäljare eller träförädlare i närheten där du kan köpa sågat timmer eller virke. Man kan också jämföra olika sågverk eller brädgårdars omdöme på nätet.

Då det finns flera sågverk i och i närheten av Vimmerby som erbjuder sig att såga timmer eller trähandlare som säljer virke är det bra att kontakta några av dem i Småland eller kolla på internet gällande pris på sågade trävaror och typ av tjänster de håller på med. Om du kontaktar en sågverk är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill för dimensioner och typ av virke från sågen. En hel del information om sågat och hyvlat virke kan du får på sågverkens hemsidor men även genom att ringa till olika brädgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med ett bra brädgård eller sågverk i Vimmerby genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla sågverk och brädgårdar i Vimmerby

Frödinge Hällerum Timber AB

Västerviksvägen 25

Karlsson Inge Trävaru AB

Frödinge Perstorp

Frödinge Hällerum Timber AB

Hällerum 224


Fler sågverk med virke i Vimmerby

Hyltahus AB

Rumskulla

Frödinge Skog AB

Västerviksvägen 35

Setra Vimmerby

Hamra 140