Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Tenhults Såg & Trävaror AB

Tenhults Såg & Trävaror AB | Sågverk i Tenhult

I Tenhult finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Tenhults Såg & Trävaror AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Tenhult.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Tenhults Såg & Trävaror AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tenhult liknande Tenhults Såg & Trävaror AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Tenhults Såg & Trävaror AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Tenhults Såg & Trävaror AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Tenhults Såg & Trävaror AB

Industrivägen

560 29 Tenhult

036-913 35