Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Sågverk - Rommenås Såg o. Hyvleri AB

Rommenås Såg o. Hyvleri AB | Sågverk i Tenhult

I Tenhult finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Rommenås Såg o. Hyvleri AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Tenhult.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Rommenås Såg o. Hyvleri AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tenhult liknande Rommenås Såg o. Hyvleri AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Rommenås Såg o. Hyvleri AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Rommenås Såg o. Hyvleri AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Rommenås Såg o. Hyvleri AB

Ödestugu Nybygget

560 31 Tenhult