Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Öggestorps Träullsfabrik

Öggestorps Träullsfabrik | Sågverk i Tenhult

I Tenhult finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Öggestorps Träullsfabrik är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Tenhult.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Öggestorps Träullsfabrik eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tenhult liknande Öggestorps Träullsfabrik kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Öggestorps Träullsfabrik först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Öggestorps Träullsfabrik om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Öggestorps Träullsfabrik

Öggestorp

560 30 Tenhult

036-980 32