Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Lagergrens Trävaru AB, Kurt

Lagergrens Trävaru AB, Kurt | Sågverk i Mörlunda

I Mörlunda finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Lagergrens Trävaru AB, Kurt är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Mörlunda.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Lagergrens Trävaru AB, Kurt eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Mörlunda liknande Lagergrens Trävaru AB, Kurt kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Lagergrens Trävaru AB, Kurt först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Lagergrens Trävaru AB, Kurt om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Lagergrens Trävaru AB, Kurt

Stora Sinnerstad

570 84 Mörlunda

0495-236 70