Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - JGA, JG Anderssons Söner AB

JGA, JG Anderssons Söner AB | Sågverk i Linneryd

I Linneryd finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav JGA, JG Anderssons Söner AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Linneryd.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka JGA, JG Anderssons Söner AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Linneryd liknande JGA, JG Anderssons Söner AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid JGA, JG Anderssons Söner AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta JGA, JG Anderssons Söner AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


JGA, JG Anderssons Söner AB

Virkesvägen 8

360 24 Linneryd

0470-76 11 00