Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Viking Timber AB, BM Sågen

Viking Timber AB, BM Sågen | Sågverk i Lönsboda

I Lönsboda finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Viking Timber AB, BM Sågen är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Skåne eller med andra virkesförädlare i Lönsboda.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Viking Timber AB, BM Sågen eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Lönsboda liknande Viking Timber AB, BM Sågen kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Viking Timber AB, BM Sågen först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Viking Timber AB, BM Sågen om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Viking Timber AB, BM Sågen

Trulsatorp

280 70 Lönsboda

0479-240 55