Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk

Sågverk - Seskarö List o. Träspont AB

Seskarö List o. Träspont AB | Sågverk i Seskarö

I Seskarö finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Seskarö List o. Träspont AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Norrbotten eller med andra virkesförädlare i Seskarö.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Seskarö List o. Träspont AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Seskarö liknande Seskarö List o. Träspont AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Seskarö List o. Träspont AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Seskarö List o. Träspont AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Seskarö List o. Träspont AB

Skogsstigen 6

953 94 Seskarö