Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - NTC North Trading Company AB

NTC North Trading Company AB | Sågverk i Sundsvall

I Sundsvall finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav NTC North Trading Company AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Medelpad eller med andra virkesförädlare i Sundsvall.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka NTC North Trading Company AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Sundsvall liknande NTC North Trading Company AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid NTC North Trading Company AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta NTC North Trading Company AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


NTC North Trading Company AB

Lagbasvägen 3

857 53 Sundsvall

060-52 52 64