Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Svenssons Trä i Ismundsundet

Svenssons Trä i Ismundsundet | Sågverk i Östersund

I Östersund finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Svenssons Trä i Ismundsundet är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Jämtland eller med andra virkesförädlare i Östersund.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Svenssons Trä i Ismundsundet eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Östersund liknande Svenssons Trä i Ismundsundet kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Svenssons Trä i Ismundsundet först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Svenssons Trä i Ismundsundet om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Svenssons Trä i Ismundsundet

Ismundsundet 311

831 91 Östersund

0693-600 76