Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk

Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk | Sågverk i Norrsundet

I Norrsundet finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Gästrikland eller med andra virkesförädlare i Norrsundet.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Norrsundet liknande Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Stora Enso Timber Kopparfors Sågverk

Fabriksvägen 53

817 30 Norrsundet

010-463 99 00