Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Rolf Mossbäck Trävaru AB

Rolf Mossbäck Trävaru AB | Sågverk i Mora

I Mora finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Rolf Mossbäck Trävaru AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Dalarna eller med andra virkesförädlare i Mora.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Rolf Mossbäck Trävaru AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Mora liknande Rolf Mossbäck Trävaru AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Rolf Mossbäck Trävaru AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Rolf Mossbäck Trävaru AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Rolf Mossbäck Trävaru AB

Älvgatan 36

792 32 Mora

0250-144 40