ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lundgrens Såg o. Hyvleri - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Lundgrens Såg o. Hyvleri

Lundgrens Såg o. Hyvleri | Sågverk i Mora

I Mora finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Lundgrens Såg o. Hyvleri är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Dalarna eller med andra virkesförädlare i Mora.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Lundgrens Såg o. Hyvleri eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Mora liknande Lundgrens Såg o. Hyvleri kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Lundgrens Såg o. Hyvleri först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Lundgrens Såg o. Hyvleri om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Lundgrens Såg o. Hyvleri

Truppvägen 14

792 33 Mora

0250-168 82