Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Insjöns Träullsfabrik AB

Insjöns Träullsfabrik AB | Sågverk i Insjön

I Insjön finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Insjöns Träullsfabrik AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Dalarna eller med andra virkesförädlare i Insjön.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Insjöns Träullsfabrik AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Insjön liknande Insjöns Träullsfabrik AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Insjöns Träullsfabrik AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Insjöns Träullsfabrik AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Insjöns Träullsfabrik AB

Backhällarna

793 40 Insjön

0247-408 05