ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner

Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner | Sågverk i Henån

Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner är det enda sågverk eller brädgården i Henån. Både pris och sortiment på virket kan vara olika mellan från sågverk till virkesförädlare och därför kan det vara bra att kolla med andra brädgårdar från orter i Bohuslän som är i närheten av Henån.

Tänk på att priserna hos ett sågverk på en mindre ort liknande Henån oftast är lite lägre och därför är det en fördel att undersöka sågverken från en liten ort. Då det inte finns många sågverk förutom Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner i Henån kan det vara lönt att höra med någon mer firma som säljer byggmaterial eller hyvlat virke från en annan ort, men hör alltid efter med Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner först eftersom de har säkert virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Abrahamsson Trävaruaffär, AB Werner

Stenshult 555

473 91 Henån

0304-394 00