ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Trä-Team Bröderna Nyberg AB - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Trä-Team Bröderna Nyberg AB

Trä-Team Bröderna Nyberg AB | Sågverk i Kramfors

I Kramfors finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Trä-Team Bröderna Nyberg AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Ångermanland eller med andra virkesförädlare i Kramfors.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Trä-Team Bröderna Nyberg AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Kramfors liknande Trä-Team Bröderna Nyberg AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Trä-Team Bröderna Nyberg AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Trä-Team Bröderna Nyberg AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Trä-Team Bröderna Nyberg AB

Herrgårdsvägen

872 31 Kramfors

0612-105 90