Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Gissjö Såg & Trävaruhandel

Gissjö Såg & Trävaruhandel | Sågverk i Kramfors

I Kramfors finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Gissjö Såg & Trävaruhandel är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Ångermanland eller med andra virkesförädlare i Kramfors.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Gissjö Såg & Trävaruhandel eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Kramfors liknande Gissjö Såg & Trävaruhandel kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Gissjö Såg & Trävaruhandel först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Gissjö Såg & Trävaruhandel om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Gissjö Såg & Trävaruhandel

Gissjö 108

872 92 Kramfors

0612-322 45