Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - SCA Timber Lugnviks Sågverk

SCA Timber Lugnviks Sågverk | Sågverk i Bollstabruk

I Bollstabruk finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav SCA Timber Lugnviks Sågverk är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Ångermanland eller med andra virkesförädlare i Bollstabruk.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka SCA Timber Lugnviks Sågverk eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Bollstabruk liknande SCA Timber Lugnviks Sågverk kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid SCA Timber Lugnviks Sågverk först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta SCA Timber Lugnviks Sågverk om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


SCA Timber Lugnviks Sågverk

Bruksvägen

873 30 Bollstabruk

0612-77 11 00