ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rörvik Timber Tranemo AB - Allt om virke, timmer och sågverk
Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - Rörvik Timber Tranemo AB

Rörvik Timber Tranemo AB | Sågverk i Tranemo

I Tranemo finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Rörvik Timber Tranemo AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västergötland eller med andra virkesförädlare i Tranemo.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Rörvik Timber Tranemo AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tranemo liknande Rörvik Timber Tranemo AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Rörvik Timber Tranemo AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Rörvik Timber Tranemo AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Rörvik Timber Tranemo AB

Industrigatan 4

514 32 Tranemo

0325-61 85 00