Sågverk - Allt spånigt kring SågverkSågverk - SÅTAB Sågverkens Trädprodukter

SÅTAB Sågverkens Trädprodukter | Sågverk i Östersund

I Östersund finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav SÅTAB Sågverkens Trädprodukter är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Jämtland eller med andra virkesförädlare i Östersund.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka SÅTAB Sågverkens Trädprodukter eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Östersund liknande SÅTAB Sågverkens Trädprodukter kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid SÅTAB Sågverkens Trädprodukter först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta SÅTAB Sågverkens Trädprodukter om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


SÅTAB Sågverkens Trädprodukter

Akademigatan 4

831 40 Östersund

063-14 58 30