Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Hitta sågverket i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 12 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Blekinge där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Hitta sågverket i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Bohuslän där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Hitta sågverket i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 53 sågverk eller brädgårdar på 31 olika orter. De orter i Dalarna där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Bra sågverk i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 9 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Hitta sågverket i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 4 olika orter. De orter i Gotland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Hitta sågverket i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 8 sågverk eller brädgårdar på 6 olika orter. De orter i Gästrikland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Bra sågverk i Halland

I Halland finns det sammanlagt 24 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De platser i Halland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Bra sågverk i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De orter i Hälsingland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Hitta sågverket i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De orter i Härjedalen där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Hede

Sveg

Hitta sågverket i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 26 sågverk eller brädgårdar på 16 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Bra sågverk i Lappland

Totalt i Lappland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Lappland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Bra sågverk i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 6 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 5 olika orter. De orter i Medelpad där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Sundsvall

Matfors

FagervikBra sågverk i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 36 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De orter i Norrbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Luleå

Boden

Piteå

Hitta sågverket i Närke

Totalt i Närke finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De orter i Närke där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kumla

Nora

Frövi

Hitta sågverket i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 23 olika orter. De orter i Skåne där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Bra sågverk i Småland

I Småland finns det sammanlagt 127 sågverk eller brädgårdar på 78 olika orter. De orter i Småland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Hitta sågverket i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 18 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 13 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Hitta sågverket i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 14 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 12 olika orter. De orter i Stockholms län där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Bra sågverk i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Uppland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Hitta sågverket i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De orter i Värmland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Deje

Glava

Karlstad

Hitta sågverket i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 33 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 27 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Bra sågverk i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 66 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 48 olika orter. De orter i Västergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Hitta sågverket i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 7 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Köping

Norberg

Kungsör

Hitta sågverket i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De orter i Ångermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Hitta sågverket i Öland

I Öland finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De orter i Öland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Färjestaden

Löttorp

Hitta sågverket i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 11 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 9 olika orter. De orter i Östergötland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Mjölby

Motala

Linköping