Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Hitta sågverket i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 12 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Blekinge där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Rödeby

Svängsta

Eringsboda

Jämjö

Kyrkhult

Lyckeby

Hitta sågverket i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Bohuslän där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Uddevalla

Rabbalshede

Skepplanda

Ucklum

Henån

Bra sågverk i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 53 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 31 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Falun

Älvdalen

Krylbo

Mora

Enviken

Insjön

Bra sågverk i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 9 sågverk eller brädgårdar på 8 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Frändefors

Bäckefors

Dalskog

Ed

Bengtsfors

Mellerud

Hitta sågverket i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 4 sågverk eller brädgårdar på 4 olika orter. De orter i Gotland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Katthammarsvik

Romakloster

Tingstäde

Visby

Bra sågverk i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 8 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 6 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Norrsundet

Valbo

Sandviken

Torsåker

Gävle

Åshammar

Bra sågverk i Halland

I Halland finns det sammanlagt 24 sågverk eller brädgårdar på 19 olika orter. De platser i Halland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Fegen

Halmstad

Knäred

Ullared

Älvsered

Hyltebruk

Hitta sågverket i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 16 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De orter i Hälsingland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alfta

Edsbyn

Harmånger

Gnarp

Bollnäs

Hassela

Hitta sågverket i Härjedalen

I Härjedalen finns det sammanlagt 3 sågverk eller brädgårdar på 2 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hede

Sveg

Hitta sågverket i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 26 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 16 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Hammerdal

Östersund

Hede

Offerdal

Svenstavik

Hammarstrand

Hitta sågverket i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 13 sågverk eller brädgårdar på 10 olika orter. De orter i Lappland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Arvidsjaur

Glommersträsk

Dorotea

Barsele

Gällivare

LyckseleBra sågverk i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 sågverk eller brädgårdar på 5 olika orter. De orter i Medelpad där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Sundsvall

Matfors

Fagervik

Östavall

Överturingen

Hitta sågverket i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 36 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 19 olika orter. De orter i Norrbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Luleå

Boden

Piteå

Älvsbyn

Kalix

Råneå

Bra sågverk i Närke

Totalt i Närke finns det 10 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 8 olika orter. De platser i Närke som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Kumla

Nora

Frövi

Grythyttan

Finnerödja

Fjugesta

Hitta sågverket i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 23 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Tollarp

Lönsboda

Hästveda

Glimåkra

Munka-Ljungby

Hörby

Hitta sågverket i Småland

I Småland finns det sammanlagt 127 sågverk eller brädgårdar på 78 olika orter. De orter i Småland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vimmerby

Älmhult

Huskvarna

Nybro

Skillingaryd

Tenhult

Bra sågverk i Sörmland

I Sörmland finns det sammanlagt 18 sågverk eller brädgårdar på 13 olika orter. De orter i Södermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Vingåker

Strängnäs

Torshälla

Katrineholm

Mariefred

Sköldinge

Hitta sågverket i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 14 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 12 olika orter. De orter i Stockholms län där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Solna

Stockholm

Danderyd

Handen

Hägersten

Nykvarn

Hitta sågverket i Uppland

Totalt i Uppland finns det 13 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 10 olika orter. De orter i Uppland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Alunda

Uppsala

Östhammar

Edsbro

Skutskär

Tierp

Hitta sågverket i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 25 sågverk eller brädgårdar på 20 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Deje

Glava

Karlstad

Sysslebäck

Säffle

Hammarö

Bra sågverk i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 33 sågverk eller brädgårdar på 27 olika orter. De orter i Västerbotten där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Kåge

Nyåker

Sorsele

Sävar

Umeå

Vännäs

Bra sågverk i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 66 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 48 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Ulricehamn

Tibro

Hyssna

Lidköping

Skene

Skövde

Bra sågverk i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 10 sågverk eller brädgårdar på 7 olika orter. De orter i Västmanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Köping

Norberg

Kungsör

Fagersta

Möklinta

Heby

Hitta sågverket i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 25 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 20 olika orter. De orter i Ångermanland där det finns många företag och sågverk som säljer trävaror är:

Nyåker

Kramfors

Bollstabruk

Ullånger

Gideå

Håknäs

Bra sågverk i Öland

Totalt i Öland finns det 3 sågverk eller byggvaruhus som säljer timmer och virke fördelade på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Färjestaden

Löttorp

Bra sågverk i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 11 sågverk eller brädgårdar på 9 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta sågverken och träförädlarna är:

Mjölby

Motala

Linköping

Norrköping

Rejmyre

Sankt Anna