Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Skaraborgs Träförädling AB

Skaraborgs Träförädling AB | Sågverk i Töreboda

I Töreboda finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Skaraborgs Träförädling AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Västergötland eller med andra virkesförädlare i Töreboda.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Skaraborgs Träförädling AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Töreboda liknande Skaraborgs Träförädling AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Skaraborgs Träförädling AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Skaraborgs Träförädling AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Skaraborgs Träförädling AB

Jonsboda Täppan 1

545 93 Töreboda

0506-211 75