Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Vidlunds Stallströ, Eric

Vidlunds Stallströ, Eric | Sågverk i Strängnäs

I Strängnäs finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Vidlunds Stallströ, Eric är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Södermanland eller med andra virkesförädlare i Strängnäs.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Vidlunds Stallströ, Eric eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Strängnäs liknande Vidlunds Stallströ, Eric kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Vidlunds Stallströ, Eric först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Vidlunds Stallströ, Eric om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Vidlunds Stallströ, Eric

Dalsängsgatan 19

645 32 Strängnäs

0152-154 77