Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Uleskog Hydraulik & Service

Uleskog Hydraulik & Service | Sågverk i Tingsryd

I Tingsryd finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Uleskog Hydraulik & Service är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Tingsryd.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Uleskog Hydraulik & Service eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Tingsryd liknande Uleskog Hydraulik & Service kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Uleskog Hydraulik & Service först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Uleskog Hydraulik & Service om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Uleskog Hydraulik & Service

Dång 1276

362 93 Tingsryd

0477-164 15