Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Ture Johansson Trävaru AB

Ture Johansson Trävaru AB | Sågverk i Skillingaryd

I Skillingaryd finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Ture Johansson Trävaru AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Skillingaryd.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Ture Johansson Trävaru AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Skillingaryd liknande Ture Johansson Trävaru AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Ture Johansson Trävaru AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Ture Johansson Trävaru AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Ture Johansson Trävaru AB

Nässjavägen 5

568 92 Skillingaryd

0370-50 13 00