Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Lars Carlsson Trävaru AB

Lars Carlsson Trävaru AB | Sågverk i Älmeboda

I Älmeboda finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Lars Carlsson Trävaru AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Småland eller med andra virkesförädlare i Älmeboda.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Lars Carlsson Trävaru AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Älmeboda liknande Lars Carlsson Trävaru AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Lars Carlsson Trävaru AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Lars Carlsson Trävaru AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Lars Carlsson Trävaru AB

Bro 1

360 23 Älmeboda

0477-611 00