Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Degerängens Såg & Hyvleri, AB

Degerängens Såg & Hyvleri, AB | Sågverk i Piteå

I Piteå finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Degerängens Såg & Hyvleri, AB är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Norrbotten eller med andra virkesförädlare i Piteå.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Degerängens Såg & Hyvleri, AB eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Piteå liknande Degerängens Såg & Hyvleri, AB kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Degerängens Såg & Hyvleri, AB först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Degerängens Såg & Hyvleri, AB om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Degerängens Såg & Hyvleri, AB

Oktanvägen 8

941 38 Piteå

0911-21 17 56