Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Wiklunds Trä & Byggnadsvaror

Wiklunds Trä & Byggnadsvaror | Sågverk i Älvsbyn

I Älvsbyn finns det 3 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Wiklunds Trä & Byggnadsvaror är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Norrbotten eller med andra virkesförädlare i Älvsbyn.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Wiklunds Trä & Byggnadsvaror eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Älvsbyn liknande Wiklunds Trä & Byggnadsvaror kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Wiklunds Trä & Byggnadsvaror först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Wiklunds Trä & Byggnadsvaror om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Wiklunds Trä & Byggnadsvaror

Högheden 403

942 93 Älvsbyn

0929-108 33