Sågverk - Allt spånigt kring Sågverk
Sågverk - Björkeryd-Liatorps Sågverk

Björkeryd-Liatorps Sågverk | Sågverk i Rödeby

I Rödeby finns det 2 sågverk eller brädgårdar där du kan köpa virke eller timmer billigt varav Björkeryd-Liatorps Sågverk är en av dem. Både inriktningen på sågverken och priset på sågade trävaror kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med andra sågverk i Blekinge eller med andra virkesförädlare i Rödeby.

Ifall du tar kontakt med något sågverk bör du veta vad du vill ha för virke, gärna i detalj eller om du vill sälja timmer till sågverket. Mer detaljer om sågverk och virkeskvalitéer kan du hitta genom att besöka Björkeryd-Liatorps Sågverk eller andra brädgårdars hemsidor. Då det finns flera sågverk eller byggfirmor som säljer virke i Rödeby liknande Björkeryd-Liatorps Sågverk kan det vara lönsamt att kontrollera kvalité på de trä de säljer men även priset på plank och brädor. Försök också hitta rekommendationer gällande vilket sågverk som är bra och prisvärt kontakta alltid Björkeryd-Liatorps Sågverk först för de kan säkert hjälp dig med det virket du är på jakt efter.
Bäst är att kontakta Björkeryd-Liatorps Sågverk om du vill köpa virke från ett sågverk eller trähandlare på följande sätt:


Björkeryd-Liatorps Sågverk

Björkeryd 320

370 30 Rödeby

0455-33 82 40